Dit is hoe je blond haar het beste kan verzorgen in de zomer

Als jij blond haar hebt, is het aan te raden dit zo goed mogelijk te verzorgen in de zomer. De zon doet namelijk ook voor jouw haar meer kwaad dan goed. Naast jouw gezicht en lichaam vraagt jouw haardos minstens evenveel liefdevolle en aandachtige verzorging.

Je ligt deze zomer misschien welaan het zwembad en ziet geen blond haar, maar wel groene lokken. Dan schiet je wel even in paniek, want dit is uiteraard niet de bedoeling. Wil jij weten hoe je dit kan voorkomen? Lees dan hier hoe je jouw lokken het beste kan verzorgen in de zomer.

Blond haar

Jouw blonde haar heeft te lijden in de zomer. Wanneer jij het strand bezoekt is dit een opdonder voor je lokken en de kleur. De warmte van de zon droogt het haar enorm uit en zorgt voor het verlies van pigment (en dus kleur). Daarnaast maakt de wind je haren vatbaar om af te breken. En als er iets is wat je niet wil, is het wel haar dat afbreekt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.