Backstage Kappers Professionals is dé professionele kapsalon in Drachten. Wij geven jou graag de garantie dat jij en jouw haar bij ons in goede handen zijn. Het team van Backstage Kappers in Drachten is zich heel bewust wat jouw haar voor jou betekent. Dat jouw haar je persoonlijke visitekaartje naar de buitenwereld is, en daarom heel belangrijk voor jou is, is voor ons het uitgangspunt voor al onze dagelijkse werkzaamheden. Mede daarom zijn wij als kapsalon in Drachten gespecialiseerd in Matrix haarkleuren en de kapper voor unieke Matrix oplossingen voor haarproblemen.

Backstage Kappers stelt als kapper hoge eisen aan zichzelf om er voor te zorgen dat jij ook echt het gevoel ervaart dat jouw haar bij ons in goede handen is. Het gekwalificeerde en getrainde team van stylisten met ervaring en plezier in hun werk doen er dan ook alles aan om het gewenste resultaat te realiseren. Om dit allemaal te bereiken gaan wij elke maand op cursus om zo op de hoogte te blijven van de nieuwste trends en ontwikkelingen op haar gebied.

Backstage Kappers in Drachten stelt hoge eisen aan haar producten en werkt om die reden met Matrix haarproducten. Matrix producten zijn producten van een zeer goede kwaliteit die te koop is tegen een betaalbare prijs!